Skip to main content

Welkom bij 035FYSIO

'Met veel passie voor het vak en hart voor de mens, ben ik in 2021 mijn eigen fysiotherapiepraktijk gestart. Samen met u ga ik graag op zoek naar het ontstaan van uw klachten en de (weg naar de) oplossing. Mijn drie hoofdingrediënten volgens anderen? Deskundigheid, betrokkenheid en empathie. En niet zo stiekem bijna altijd afgetopt met een vleugje humor.'

Wanda Leerssen - Hogenbirk, fysiotherapeut en bekkenfysiotherapeut

Fysiotherapeut Wanda


035FYSIO is de fysiotherapiepraktijk van Wanda Leerssen-Hogenbirk (MSc).

Wanda is sinds 2004 fysiotherapeut en tevens geregistreerd bekkenfysiotherapeut. Ook heeft Wanda de aantekening 'incontinentie bij kinderen'. Al jaren weet een hele brede cliëntenpopulatie van verschillende genders en verschillende leeftijden Wanda en 035FSYIO te vinden.

Wanda is verbonden aan de opleiding voor de Master Bekkenfysiotherapie (SOMT). Ook heeft Wanda vele jaren een post-partum cursus gegeven bij verschillende kinderopvangorganisaties. 035FYSIO werkt samen met urologen, gynaecologen, proctologen en MDL artsen van omliggende ziekenhuizen.

035FYSIO is aangesloten bij het zorgcentrum genderdysforie van het Amsterdam UMC.

Ten slotte is Wanda ZwangerFit® docent en heeft zij veel aanvullende specialistische scholing gevolgd gericht op onder andere stuitklachten, liesblessures, dry needling, chronische lage rugklachten en bekkeninstabiliteit.

BIG: 19061908704

Anderen over 035FYSIO