Skip to main content

Tarieven


Naar de fysio; hoeveel kost dat?


 • Intake en onderzoek fysiotherapie
  €45,00
 • Zitting fysiotherapie
  €45,00
 • Intake en onderzoek bekkenfysiotherapie
  €65,00
 • Zitting bekkenfysiotherapie
  €65,00
 • Rapportage verzekering
  Op aanvraag
 • Tienrittenkaart fitness
  Scroll nog even door

* Een niet nagekomen afspraak, kan niet worden gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. U betaalt de volledige zitting zelf.  

** Indien u een afspraak in de 24 uur voor de desbetreffende afspraak afzegt, krijgt u een nota van 80 procent van de behandeling. Deze nota kan niet bij uw zorgverzekeraar worden ingediend. Afspraken kunt u annuleren via de mail, telefonisch of door de voicemail in te spreken. 

'Private gym' en fysiofitness


Wilt u gebruikmaken van onze 'private gym' of fysiofitness? Dat kan! Voor €125,00 schaft u een tienrittenkaart aan. Exclusief voor klanten van 035FYSIO. Fysiotherapie en sporten onder een dak. Leuker kunnen we het maken, en makkelijker ook.

Fysiotherapie en uw zorgverzekering


035FYSIO heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

In de meeste gevallen heeft u een aanvullende verzekering nodig om fysiotherapie vergoed te krijgen. Informeer goed bij uw zorgverzekeraar hoeveel behandelingen u vergoed krijgt. Bekkenfysiotherapie wordt ook vergoed vanuit de aanvullende verzekering en een afspraak gaat af van de totale hoeveelheid behandelingen fysiotherapie die u aan het begin van het kalenderjaar krijgt.

In sommige gevallen, bijvoorbeeld bij bekkenfysiotherapie bij urine incontinentie, vallen de eerste 9 behandelingen onder de basisverzekering en heeft u recht op vergoeding vanuit het basispakket. Let er hierbij wel op dat er kosten kunnen worden gemaakt vanuit het verplichte eigen risico.

Bij kinderbekkenfysiotherapie worden de eerste 18 behandelingen uit de basisverzekering vergoed. Bij kinderen onder de 18 jaar wordt er door de verzekeraars geen eigen risico in rekening gebracht.